• Kinderrechtentour 2022

    Hoe ervaren kinderen inclusie? Welke betekenis geven zij aan het woord en hoe ziet een inclusieve wereld er volgens hen uit? Dit najaar vragen we het ze zelf tijdens de jaarlijkse Kinderrechtentour.

    Kinderen omarmend naast elkaar op een bank
  • Lange(re) wachttijd bij team WijZ

    Vraag je zorg of ondersteuning aan bij team WijZ binnen de Jeugdwet of de Wmo? Dan moet je rekening houden met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend. Dit geldt voor de wachttijd aan de telefoon en voor de afhandeling van meldingen en aanvragen.

    twee vrouwen in gesprek met papieren bij de hand
  • De Kazerne is op zoek!

    Er wordt gestart met een herstelvoorziening onder de naam: De Kazerne. De Kazerne is er voor mensen die tijdelijk niet meer mee kunnen draaien in de maatschappij of in die situatie dreigen te komen. Nu is De Kazerne op zoek naar medewerkers die mee willen bouwen aan De Kazerne!

  • Vragenlijst duidelijke taal

    Help je ons het contact met jou als inwoner verder te verbeteren? Vul dan de vragenlijst in. Het kost je maar 5 minuten, maar onze inwoners hebben er veel aan!

    Letters op fiches
  • Stichting Zorg om Zorg Waalwijk

    Stichting Zorgen om Zorg Waalwijk (ZoZW) zet zich in voor goede zorg. Dit doen zij samen met een netwerk van hulpverleners. Regelmatig zitten ze bij elkaar om te praten over de dingen die nodig zijn om de zorg zo goed mogelijk te maken voor mensen met een hulpvraag. Denk of praat jij hierover mee?

    Logo ZoZW
  • Digitale informatiebijeenkomsten GGD november

    De GGD Hart voor Brabant organiseert maandelijks webinars die in het teken staan van het opvoeden van kinderen. Deze digitale bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders en opvoeders.

    Kinderen omarmend naast elkaar op een bank
  • In gesprek over dementie met Louis en Petra

    Louis en Petra, man en vrouw, delen hun ervaringen over Louis’ zijn dementie. Petra zorgt voor hem. Samen geven ze een inkijkje in wat het allemaal inhoudt.

    Man die deels vervaagt
  • In gesprek over eenzaamheid

    We gaan in gesprek over eenzaamheid met Anja van Loon, wijkverpleegkundige bij Thebe. Een onderwerp waar mensen misschien niet veel of graag over praten, maar wat wel heel belangrijk is om bespreekbaar te maken. Zeker als je weet dat 1 op de 10 Nederlandse volwassenen zich eenzaam voelt.

    Man doet deur open voor vrouw
  • GGD cursussen en bijeenkomsten najaar

    Het cursusbureau van GGD Hart voor Brabant in Tilburg organiseert cursussen en bijeenkomsten voor ouders en opvoeders in Tilburg en Midden-Brabant. Hier kan je het aanbod van cursusbureau Tilburg voor dit najaar zien.

    Moeder met kind