• Voorliggende voorzieningen hoorcafé

    Bij het (H)oorcafé willen we lotgenoten bij elkaar brengen om ervaringen uit te wisselen en te beseffen dat men er niet alleen in staat. Erkenning en Herkenning.  

    Een vrouw handigt een kopje koffie over aan een man in een gezelschap
  • Platform Waalwijk Gezond

    Stichting Zorgen om Zorg Waalwijk (ZoZW) is er voor jouw gezondheid. Ze zetten zich in voor goede zorg en doen dat samen met een netwerk van hulpverleners. Sinds november is het "Platform Waalwijk Gezond'" live. Hierop kan jij meedenken en -praten over het onderwerp zorg. Want hoe fijn is het om mee te kunnen werken aan de ontwikkeling van de zorg op de korte en lange termijn?

    Logo ZoZW
  • In gesprek over dementie met vrijwilliger Jan

    Jan Weijters is vrijwilliger binnen de kerngroep Dementievriendelijke Gemeenschap (DVG) Waalwijk. Binnen de kerngroep houdt hij zich bezig met het Geheugen Paviljoen Waalwijk en activiteiten voor de Speel- Beweeg- en Beleeftuin in Wandelpark Waalwijk. Hij geeft een inkijkje in zijn rol als vrijwilliger.

    Handen van een oude vrouw over elkaar gevouwen
  • Warm welkom bij De Kazerne

    Werken aan je gezondheid, persoonlijke groei of bekijken hoe je (weer) mee kunt doen in de samenleving? Dat kan bij De Kazerne!

  • Lange(re) wachttijden: hoe help je ons?

    Vraag je zorg of ondersteuning aan bij team WijZ binnen de Jeugdwet of de Wmo? Dan moet je rekening houden met een langere wachttijd dan je van ons bent gewend. Lees hier hoe je onnodige telefoontjes kunt voorkomen.

    Een vrouw me een headset op achter een computer
  • In gesprek over eenzaamheid

    Rita is 17 jaar en woont nog niet zo lang in Waalwijk. Sinds de verhuizing naar Waalwijk en Corona voelt ze zich wel eens eenzaam. Ze deelt graag met je hoe zij hiermee omgaat en geeft tips.

    Iemand die alleen bij het water zit met capuchon op
  • Terugblik bijeenkomst Orange the World

    29 november was het zover. De bijeenkomst over Orange the World in Theater De Leest. Een informatie- en discussieavond over geweld tegen vrouwen. We blikken graag met je terug op deze avond.

    volle zaal met publiek en twee personen op het podium
  • In gesprek over dementie met casemanager Marlies

    Marlies Smulders werkt als casemanager dementie. Een casemanager is een vaste begeleider voor mensen met dementie en hun naasten. Ze houdt zich in haar werk bezig met jonge mensen met dementie. Ze legt graag aan jou uit wat haar functie inhoudt en geeft tips over hoe om te gaan met dementie.

    oudere man en vrouw aan de koffie
  • Gemeente Waalwijk doet mee aan Orange the World 2022

    De gemeente Waalwijk is #medestander in de strijd tegen geweld tegen vrouwen. Daarom sluiten wij ons aan bij de internationale campagne Orange the World.

    logo orange the world