• Energietoeslag 2023

    Net als vorig jaar geeft het Rijk de opdracht aan gemeenten om in 2023 een energietoeslag uit te keren aan huishoudens met een laag inkomen.
    Gemeenten mogen dit pas uitbetalen als de wet is aangepast door de Rijksoverheid. Het was de verwachting dat de wet in juni zou wijzigen, maar dit is uitgesteld. Het wetsvoorstel moet eerst door de Tweede en Eerste Kamer en dat gebeurt pas na de zomervakantie, in september.

    Opgestapelde centjes naast elkaar
  • Bezoek nu de website van De Kazerne!

    Op de website www.dekazernewaalwijk.nl vind je de actuele openingstijden en het aanbod van cursussen, bijeenkomsten en workshops.

  • 29 juni Presentatie over relatie tussen autisme en stress

    Op donderdag 29 juni organiseert de gemeente Waalwijk samen met Birsen Basar een gratis bijeenkomst over de relatie tussen autisme en stress.

  • Geldzorgen? Kom naar het spreekuur op het stadhuis.

    Vanaf 1 juli kun je bij ons terecht met vragen over geldzorgen. Vrijblijvend en anoniem in een veilige omgeving. 

    Man en vrouw kijken peinzend naar formulieren en spaarvarken
  • Activiteiten in juni bij de Kazerne in Waalwijk

    Op 13 juni van 14.00-16.00 u is er een themabijeenkomst “Hoe zie jij jezelf?” En op 16 juni start de cursus “Kennismaken met herstel”. Wil jij jezelf aanmelden voor de activiteiten?

  • Creatieve Workshop ‘Van Huis naar Thuis’ in De Kazerne Waalwijk

    De creatieve workshop op vrijdag 2 juni van 10.00-12.30 uur is er voor iedereen. Deelname is gratis, ook de koffie of thee. De Kazerne vind je aan de Hertog Janstraat 5.

  • FCKD GEN FEST in de Hall of Fame in Tilburg

    Zijn we allemaal fucked als het gaat over de mentale gezondheid onder jongeren? Op dinsdag 30 mei wordt het FCKD GEN FEST in de Hall of Fame in Tilburg georganiseerd. Alle jongeren die willen praten over hun mentale gezondheid zijn er welkom!

  • Informatieavond wet- en regelgeving voor/over Mantelzorg(ers).

    Op dinsdag 6 juni a.s. is er een informatieavond voor mantelzorgers over de wet- en regelgeving en de wet langdurige zorg over mantelzorg.

  • Themabijeenkomst 'Nachtrust' in De Kazerne Waalwijk

    Op 17 mei van 10.00 tot 12.00 uur is er een themabijeenkomst Nachtrust in De Kazerne. Iedereen is welkom om mee te praten en aanwezig te zijn.