Wie denkt en doet met ons mee! Wij zijn een groep enthousiaste en positief ingestelde vrijwilligers, allemaal met een fysieke beperking. Met ons Platform Inclusief Waalwijk maken wij de Waalwijkse samenleving inclusief. Iedereen moet volgens ons ongehinderd kunnen meedoen.

Het platform zet zich in voor mensen met alle soorten beperkingen én hun mantelzorgers. Wij willen dat Waalwijk toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor mensen slecht-ter-been en in een rolstoel, voor slechtzienden en blinden, voor slechthorenden en doven. Maar ook voor mensen die moeite hebben met lezen en duidelijke uitleg nodig hebben. 

Meedenken en meedoen

De gemeente ondersteunt ons platform. Maar de taken en verantwoordelijkheden van het platform breiden zich uit. Daarom zullen we binnenkort verdergaan als stichting. En daarom zijn we dringend op zoek naar versterking. Dus ben jij ervaringsdeskundige of mantelzorger en wil je met ons meedenken en -doen, mail dan naar inclusief-waalwijk@outlook.com.

Deel je ervaringen

Loop jij in de Waalwijkse samenleving tegen problemen aan op het gebied van fysieke of digitale toegankelijkheid? Deel je ervaringen en mail naar inclusief-waalwijk@outlook.com. Dan gaan wij ermee aan de slag. We werken nauw samen met de gemeente en kunnen zo snel tot concrete oplossingen komen.