Op 6 februari 2023 gaat Moedige Moeders van start in Waalwijk. Maar wat houdt dit precies in? Als Moedige Moeders komen we bijeen als naasten van mensen die kampen met verslaving. Waar elkaar ontmoeten,  verhalen delen, herkenning vinden en verbinding maken voorop staat.  Het taboe om te praten over verslaving is vaak nog te groot, dit willen wij als Moedige Moeders doorbreken. 

Waar en wanneer vindt Moedige Moeders plaats?
Wanneer: Om de twee weken op maandagavond bij de Kazerne. 

Waar: De Kazerne, Hertog Janstraat 5, Waalwijk 

Tijd: Koffie en thee staat klaar vanaf 19.45 uur. We starten om 20.00 uur. 

Voor de precieze datums kun je mailen naar moedigemoedersww@gmail.com.

De avonden hebben geen specifiek programma. Er wordt gestart met koffie of thee en er is ruimte voor het delen van verhalen en kijken naar behoeftes van de naasten zelf. In de bijeenkomst staat juist de naasten centraal, omdat het al zo vaak om de verslaafde draait in de situaties waar ze in zitten.

Moedige Moeders staat daarnaast voor een veilige en vertrouwde plek. Alles wat er op de avond wordt gedeeld zal de ruimte niet verlaten en iedereen moet zich veilig voelen.   

De bijeenkomsten zijn NIET ALLEEN voor moeders, maar juist voor ALLE NAASTEN.

Nieuws en informatie
Op de hoogte gehouden worden van nieuws rondom Moedige Moeders? Neem een kijkje op de Facebookpagina en klik op de volg button:https://www.facebook.com/moedigemoederswaalwijk

Meer weten over de Moedige Moeders? Stel je vragen door een appje te sturen of te bellen naar 06 - 43153500 en meld erbij dat het voor MM is.