Tijdens de inloopbijeenkomsten Geheugen Paviljoen Waalwijk en Waspik ben je welkom voor een praatje en een kopje koffie. Het is voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Daarnaast worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd om andere mensen te ontmoeten en voor meer informatie over geheugenproblemen.

Geheugen Paviljoen Waalwijk  

Doe mee aan de activiteiten van Geheugen Paviljoen Waalwijk! Je bent van harte welkom iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur bij het Parkpaviljoen, ingang Grotestraat/Wandelpark, Grotestraat 154a in Waalwijk.

Let op! Als nieuwe bezoeker is het nodig je aan te melden via de dementieconsulenten.

De activiteiten voor 2024 worden binnenkort bekend gemaakt. 

Geheugen Paviljoen Waspik

Activiteiten Geheugen Paviljoen Waspik voor mensen met dementie en/of geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Sociaal contact staat centraal tijdens de bijeenkomsten. Het Geheugen Paviljoen Waspik is gevestigd in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Iedere maandagmiddag is er van 14.00-16.00 uur een inloopmiddag.

Locatie:  Den Bolder, Schoolstraat 19, 5165 TR Waspik.

Tijdens gezellige middagen kunt u terecht voor een praatje, kopje koffie, spelletje, beweegactiviteit, voor informatie over geheugen- problemen en het allerbelangrijkste om andere mensen/lotgenoten te ontmoeten. Veel is mogelijk, niets is verplicht!
Tijdens de voor iedereen vrij toegankelijke middagen zijn koffie en thee voor eigen rekening.
Wanneer: Iedere maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Den Bolder in Waspik. Aanmelden is niet nodig.
 
Programma: Iedere maandagmiddag wordt gestart met kopje koffie/thee
en gezellig sociaal contact met elkaar. Er is daarna ruimte voor activiteiteten. Deelnemers bepalen samen welke activiteiten aangeboden worden. Voorlopig is de keuze gemaakt voor na het sociale contact aan de slag te gaan met spelletjes zoals rummikub, scrabble, sjoelen, biljarten, kaarten, gebruik geheugenkoffer e.d. Bekend is dat beweging een gunstige invloed heeft op de conditie van de hersenen. Daarom wordt elke week afgesloten met (eenvoudige) beweegopdrachten die ook het nodige denkwerk vergen. De beweegactiviteit wordt aangeboden door een ervaren docent.            
           
Informatie bij: dementieconsulenten, 0416-683456, dementieconsulent@waalwijk.nl
Op de maandagmiddag kunnen uw vragen door een aanwezige dementieconsulent worden beantwoord.       
 

Het Alzheimer Café 

Het Alzheimer Café is ook weer geopend. Elke derde woensdag van de maand gaat het café open om 19.30 uur. Iedereen is welkom! Om 20.00 uur start het programma en om 21.30 uur is het afgelopen. Het café sluit om 22.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Geheugen Paviljoen Waalwijk? Neem dan contact op met de dementieconsulenten van Team WijZ. Telefoonnummer: 0416 – 683 456, e-mail: dementieconsulent@waalwijk.nl. Op de dinsdagochtend kunnen jouw vragen door een aanwezige dementieconsulent worden beantwoord.