De inhoud is geladen.

Alsjeuitelkaargaat Waalwijk

Gaan jullie uit elkaar? Dan moet je veel regelen. Bijvoorbeeld rondom juridische zaken, financiën, bezittingen en jullie woning. Met name als jullie kinderen hebben, is het belangrijk om alles zo goed mogelijk te regelen. Zo zorg je ervoor dat zij zo min mogelijk onder de scheiding lijden. De gemeente Waalwijk ondersteunt inwoners in scheidingssituaties. Hierin zetten wij het belang van kinderen voorop. Zo proberen we ervoor te zorgen dat kinderen niet onnodig last hebben van een scheiding.

Alsjeuitelkaargaat Waalwijk biedt voor iedereen toegankelijke hulp bij (beginnende) scheidingssituaties waarbij kinderen betrokken zijn. Zij zijn niet voor ingewikkelde (juridische) vraagstukken rondom je scheiding. Maar het biedt relevante informatie die in jouw situatie kan helpen om te voorkomen dat een scheiding uit de hand loopt of te complex wordt. Zo voorkomt het Alsjeuitelkaargaat Waalwijk dat de ontwikkeling en de veiligheid van kinderen onder de scheiding lijdt.

Alsjeuitelkaargaat.nl

De gemeente Waalwijk is onderdeel van het samenwerkingsverband Regio Hart van Brabant. Vanuit Regio Hart van Brabant is de website Alsjeuitelkaargaat.nl opgezet, met behulp van beroepskrachten en

ervaringsdeskundigen. Het doel van deze website is om de negatieve gevolgen bij kinderen van gescheiden ouders zo veel mogelijk te voorkomen. De website biedt ouders die uit elkaar willen, gaan of zijn informatie om dit goed te doen. Op hun checklist staat heel veel belangrijke informatie bij elkaar.

Meer informatie rondom scheiden?

Neem contact op met Alsjeuitelkaargaat Waalwijk als jullie als ouders uit elkaar willen of zijn. Dit kan via het telefoonnummer 0416 – 760160 (van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en woensdag van 09.00 - 20.00 uur). Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar infowaalwijk@contourdetwern.nl of te appen naar het telefoonnummer 06-57654899